Εξώφυλλο τραγουδιού
ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
Παίζει τώρα:
Εξώφυλλο τραγουδιού

Παρέλαση στην παρέλαση ετοιμάζουν στην Κατερίνη!!! Κατερίνη Records High Heels (12ποντα) 28-29-30/10/2016

parelasi-stin-parelasi-etimazoun-stin-katerini-katerini-records-high-heels-12ponta-28-29-30-10-2016Η City Pro με μέγα χορηγό την LG limouzine vip και υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης, παρουσιάζει το μεγαλύτερο φαντασμαγορικό γεγονός που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Στις 28-29-30 Οκτωβρίου-2016 θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη γιορτή χαράς, δώρων και φιλανθρωπίας που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της Κατερίνης.

Στο κέντρο της Κατερίνης βρίσκεται το δημοτικό πάρκο, μία πραγματική όαση που αποτελεί το σύμβολο της πόλης και έχει μετατραπεί, μετά από ανάπλαση του Δήμου Κατερίνης, σε ένα πραγματικό στολίδι που χρησιμεύει ως καθημερινός χώρος περιπάτου.

Ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η Κατερίνη είναι πολύ κοντά στη θάλασσα και στον Όλυμπο.

Θέλοντας να προβάλλουμε την πόλη της Κατερίνης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, πρόκειται να διεξάγουμε ένα παγκόσμιο καινοτόμο ρεκόρ. Είναι ένα πρωτοφανές, όχι μόνο για τα Ελληνικά δεδομένα, αλλά παγκόσμιο ρεκόρ, που επιλέχθηκε από εμάς, κατόπιν εγκρίσεως από τον Παγκόσμιο οργανισμό Guinness World Record, και θα λάβει χώρα στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.

Με θέμα: θα ζητηθούν πάνω από  “2.000” χιλιάδες γυναίκες, ηλικίας από 18, έως 45 ετών κατόπιν κλήρωσης θα φορέσουν δωδεκάποντα τακούνια και θα επιχειρήσουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες υπερυψωμένη πασαρέλα 1.250 μέτρων, την οποία θα κατασκευάσουμε εντός του χώρου διεξαγωγής εμποροπανήγυρης Κατερίνης, με βαθμό δυσκολίας, να μην πέσουν, να μην στραβοπατήσουν ή να μην χάσουν το ρυθμό τους, για όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Στόχος όμως της διοργάνωσης είναι ο συνδυασμός της πρωτοτυπίας και της φιλανθρωπίας, καθότι πρωταρχικός σκοπός, είναι η οικονομική στήριξη των πολιτών της Πιερίας που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές βιοτικές καθημερινές ανάγκες τους.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν παράλληλες εκδηλώσεις.

Την πρωτότυπη και φαντασμαγορική διοργάνωση θα παρουσιάσει στο κοινό ο Άνθιμος Ανανιάδης ο οποίος κατάγεται απο την Κατερίνη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής :

1. Το Παγκόσμιο Ρεκόρ με πάνω απο 2000 γυναίκες.
2. Mεγάλη βραδινή φιλανθρωπική συναυλία με επώνυμους καλλιτέχνες της εγχώριας show biz.
3. Έκθεση αυτοκινήτων.
4. Έκθεση βιβλίου.

Εαν είσαι από 18 εως και 45 ετών , κάνε τώρα μια δωρεάν εγγραφή και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να επιλεγεί και να συμπεριληφθεί στο Records Guinness .Φόρα τα δωεκάποντα σου και έλα να περπατήσεις στην μεγαλύτερη πασαρέλα που έχει στηθεί στην Ελλάδα.

Κάντο το αξίζεις!!!

Οφέλη και σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι :

  • Η ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων και συσσιτίων των αστέγων του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κατερίνης.
  • Η διεθνής προβολή της Ελλάδος, όσο και του τουριστικού και πολιτιστικού προφίλ της πόλης μέσω του βιβλίου καταγραφής του Guinness Worlds Records το οποίο κάθε χρόνο ταξιδεύει σε όλον τον πλανήτη και μεταφράζεται σε όλες τις γλώσσες.
  • Η τοποθέτηση της Κατερίνης στον χάρτη του βιβλίου Guinness Worlds Records για την καινοτομία της ιδέας και η προβολή στα ειδικά sites και social media του Παγκόσμιου αυτού οργανισμού (Guinness Worlds Records).
  • Η καλλιέργεια συμμετοχής, κινητικότητας και οικονομικής τόνωσης της πόλης.

Μέρος των εσόδων θα δοθούν σε τρόφιμα για την ενίσχυση όλων των συσσιτίων της Ιερά Μητρόπολης Κατερίνης Κίτρους Πλαταμώνος.
(Προπώληση 7 ευρώ και Ταμείο 10 ευρώ)

ΑΝΕΡΓΟΙ-Α.Μ.Ε.Α ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ:

A) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Β) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ:
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,
Α) REMAX
Β) 4ALL(FOUR ALL) ΚΑΙ REMAX GOLD

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞEΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Υπεύθυνη επικοινωνίας
Δήμητρα Τζιάφα
Τηλ Επικ- 6944 125 121

Υπεύθυνος οργάνωσης και δημοσίων σχέσεων
ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6975 515 005
www.katerinirecords.gr

CITY-PRO

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΛΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΖΑΠΠΑ & ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, Τ.Κ. 57013
e-mail: info@citypro.gr
Τηλ – 6975515005